A candida visszaszorítása a kókuszolaj segítségével

Tudósok és orvosok felfigyeltek arra, hogy sok olyan trópusi országban, ahol egyébként rengeteg gomba hemzseg, az embereket elkerülik a gombák általi fertőzések. A Fülöp-szigeteken élők körében még sosem mutatták ki a Candida-betegséget. Ez pedig a táplálkozásuknak köszönhető: rengeteg kókuszt fogyasztanak. Tehát úgy tűnik, hogy a kókusz és főleg annak egyik összetevőjének a kókuszoljanak a rendszeres fogyasztásával is megelőzhető, illetve kezelhető a Candida-betegség. Itt az idő, hogy utána járjunk mindennek!

A kókuszolaj 92%-ban ugyan telített zsírsavakat tartalmaz, ám ezek a zsírsavak nem hosszú szénláncokból épülnek fel, mint a többi olaj, hanem közepesen hosszúakból. E zsírsavakról pedig számos kutatás bebizonyította már, hogy hatékonyan szembeszállnak a különböző gombás fertőzésekkel, így a Candida okozta fertőzések kezelésére is kiválóan alkalmasak.

A kókuszolaj nagy mennyiségben tartalmaz kaprilsavat és laurinsavat. E két sav pedig szintén elpuszítja a Candida-gombát. Dr. William Cook úgy nyilatkozott, hogy számos belgyógyász alkalmazta már sikeresen a kaprilsavat a különböző gombás fertőzések gyógyítására. A caprilsav mellett két másik közepes láncú zsírsavat is találtak a kókuszolajban, amelyek képesek elpusztítani a Candida albicanst. Egy, az Izlandi Egyetem által elvégzett vizsgálatsorozat kimutatta, hogy „a caprilsav, egy C-10-es telített zsírsav, pusztította el a leghatékonyabban a Candida albicans mindhárom vizsgált fajtáját, a plazmamembrán szétroncsolása révén felbomlasztva és összezsugorítva a citoplazma szerkezetét. A lauránsav, egy C-12-es telített zsírsav, volt a legaktívabb alacsonyabb koncentrációkban és hosszabb inkubációs időt követően." 

A kókuszolaj további előnyei

  • A kókuszolaj...
  • kiválóan erősíti az immunrendszerünket
  • segíti a fogyást
  • fokozza a pajzsmirigy működését
  • segítségével megelőzhetőek a szív- és érrendszeri megbetegedések
  • javítja az inzulin felszabadulását és csökkenti a glikémiás indexet
  • nem emeli meg a koleszterinszintet
  • segíti a tápanyagok felszívódását.
  • szépíti a bőrt és a hajat

  •  
Candidás étrend termékei

Kókuszzsír 1000ml(Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

Kókuszzsír 1000ml (Kókuszolaj 1l Bio Egészség Kft)

A kókuszzsírt, vagy más néven a kókuszolajat a kókuszpálma érett húsának megszárításából és kisajtolásából nyerik.

Ár: 1820 Ft
Megnézem
Népszerű

Herbafermétrend-kiegészítő cseppek 30 ml

Herbaferm étrend-kiegészítő cseppek 30 ml

A Herbaferm csepp gyógynövények természetes fermentációjával készül. Megnyugtatja a szervezetet, az egészséges emésztés helyreállításával pedig beindítja a regenerációs folyamatokat. 

Ár: 7450 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!